EMPRESA

NO.MA.DA.S REFORMAS, és una empresa de TARRAGONA (Catalunya), que es troba en el sector de la construcció. Estem especialitzats en la reforma integral d'habitatges, locals comercials, i en el manteniment de tot tipus d'immobles, així com en qualsevol treball relacionat amb l'ofici de paleta. Treballem per a tots els sectors, però és, en la reforma i el manteniment on desenvolupem gairebé tota la nostra tasca.


QUÈ OFERIM?

Després d'una trajectòria de vint anys en el sector, podem constatar que en la majoria dels casos es descuiden aspectes importants a l'hora de dur a terme una reforma.

L'oferta i el termini de lliurament poden ser punts a tenir en compte però, no fonamentals, centrar bàsicament en la millor oferta, sovint comporta a patir per part del client situacions de desconcert i disconformitat, i al contractista la necessitat de cobrir beneficis reduint els temps en l'execució dels treballs, la qual cosa comporta mals acabats, descoordinació i els anomenats "vicis ocults" és a dir: Treballs i instal.lacions mal efectuades, però no visibles.

En No.ma.da.s, oferim al client:

PREUS COMPETITIUS, QUALITAT, NETEJA, LLIURAMENT EN ELS TERMINIS ACORDATS I ASSESSORAMENT EN TOT MOMENT.PROFESSIONALS AL SEU SERVEI

En No.ma.da.s ajustem els nostres pressupostos a necessitats i possibilitats, però sense deixar de banda la qualitat. Oferim al client facilitats per realitzar el seu projecte, donant diferents opcions a una mateixa proposta.

Compromís en els terminis de lliurament estipulats en cada obra. Tots els nostres treballs tenen una garantia mínima de 2 anys. Demani el seu pressupost sense compromís: